2013. augusztus 23., péntek

Kolozsvári Magyar Napok 2013 – Csütörtök:

           
A Kolozsvári Magyar Napok (KMN) keretén belül, csütörtökön délután, a Főtéri nagyszínpadon fellépett az Intim Torna Illegál.
          Az Intim Torna Illegál (ITI) zenekar, Budapesten alakult 2010-ben. Alapítói a Kistehén Tánczenekarból kilépett Dorogi Péter, Kiss Sándor, Gálos Ádám és Nádasdi János.
        
Az ITI három éves fennállása alatt, kiadott két albumot és két kislemezt, pontosabban: Cirkusz (2010), Kísérlet (2012), Hipnotizőr király (kislemez) és ITI (angol nyelvű kislemez).
        
Csütörtök délután, a budapesti zenekar fellépése közben, amikor a Vágjál lyukat a kádban, című dalukat énekelték, pár rajongó előállt egy káddal (J).
         Az ITI után Demjén Ferenc (vagy művésznevén Demjén Rózsi) és meghívottja Szörényi Levente lépett színpadra. Az utolsó koncertre sajnos nem értem el, mivel akkor meccsen voltam, a Zsilvásárhelyi Pandurok – SC Braga (0-1) összecsapást fotóztam.
         Ma délután a Főtéren felállított színpadon fellép a Loose Neckties Society (a kolozsvári magyar színészek zenekara), majd az este beálltával a legendás Zorán fokozza a hangulatot. A mai programokra sajnos nem mehetek el, de a szombat esti Knock Out és Tankcsapda koncerteket ki nem hagynám, ahogy a vasárnapi István a Király rockoperát sem.

         Azok, akik nem mehetnek, el a mai Zorán koncertre megtekinthetik az alábbi webcamon: http://transylvaniacam.com/
         Több kép a Facebookon
RJA

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...